Descriere:

 Stil: Cercetare

Categorie: Antologie

Pagini: 280

Preț: 35 lei

Antologie de cântece naționaliste

Cântecul înseamnă înviere. Iar cântecul celor ce se jertfesc înseamnă chezășie pentru dobândirea unui loc în Împărăția Cerurilor. La baza cântecelor naționaliste românești stă acel minunat cuvânt testamentar aparținând martirului Ionel Moță: “Eu așa l-am iubit pe Hristos si am mers fericit la moarte pentru El”.

Publicarea acestei cărti de cântece legionare, este cu atât mai binevenită, pentru că ea are darul de a retrezi în inimile noastre fiorul demnității naționale și al dorinței de jertfă. Cântecele sunt adevăratele rugăciuni, lăcrimări ale celor care au gândit o Românie “frumoasă ca soarele sfânt de pe cer”. Nu știu în ce măsură aceste cântece mai pot trezi astăzi ceva din tumultum biruințelor de altădată, dar cu siguranță că ele pot fi un important punct de reper pentru o eventuală generație următoare, dornică de a ridica din nou la luptă steagul de demnitate al neamului nostru românesc. Probabil că, peste ani și ani de zile alți tineri, însuflețiți de dorul după patria cerească și plini de osârdie față de neamul din care își trag rădăcinile, vor găsi în aceste cântece tocmai punctul de plecare și rădăcina spre formarea unui nou destin național  biruitor, profund creștin și mântuitor. – Preot Cătălin DUMITREAN

Comandă prin email la comenzi@coltulnationalist.com

Pentru comenzi telefonice apelați 0749887376 , între orele 09:00 – 17:00, de luni până sâmbătă.

Plata se face prin ramburs, la primirea coletului.

Taxe pentru Poşta Română:

Se percepe o taxă pentru livrare colet de 17.00 lei pentru o carte. Prețul se modifică în funcție de greutatea coletului (cantitatea cărților). 
Livrăm cartea în toate țările lumii.

Prin comandarea cărții sunteți de acord cu prelucrarea datelor personale transmise, conform GDPR.

Pentru comenzile de peste 200 lei livrarea este GRATUITĂ. Gratuitatea este valabilă pentru livrările făcute în România.