Descriere:

 Stil: Cercetare

Categorie: Istorie

Pagini: 368

Preț: 40 lei

România 1878

de la revolta populară la lovitura de stat

Lucrarea de față nu este o carte de învățătură. Ea nu își propune să dea soluții la multiplele probleme pe care evenimentele din decembrie 1989 le-au adus în fața societății românești.
E o lucrare care se referă la une veniment istoric declanșat și derulat ca urmare a unor activităti ale mai multor servicii secrete și a unei întregi armate acoperite, este o istorie a unei conspirații. În general, în perioada poist-comunistă, lucrările privitoare la conspirații au fost etichetate de către reprezentanții puterii post-comuniste și de către sustinătorii ei în termeni peiorativi. Tot ceea ce apartinea “teoriei conspirației” a ajuns să fie trimis în derizoriu, când, de fapt, marile momente ale istoriei au fost rodul unor conspirații ale unora împotriva altora.
Conspirațiile există si se derulează continuu, dar pentru manipularea popoarelor s-a mers până acolo încât tot ce nu convine mai marilor zilei este etichetat drept “teorie a conspirației”, iar mai nou “fake-news”. Din această cauză, la nivelul opiniei publice s-au nășcut și întreținut confuzii.
Suntem convinși că, după 30 de ani de la lovitura de stat, un număr tot mai mare de cetățeni sunt pregătiți să judece corect faptele pec are nu le-au înțeles în perioada imediat următoare evenimentelor și să accepte realitatea așa cum este ea, chiar dacă ea nue ste conformă cu aspirațiile lor.

Comandă prin email la comenzi@coltulnationalist.com

Pentru comenzi telefonice apelați 0749887376 , între orele 09:00 – 17:00, de luni până sâmbătă.

Plata se face prin ramburs, la primirea coletului.

Taxe pentru Poşta Română:

Se percepe o taxă pentru livrare colet de 17.00 lei pentru o carte. Prețul se modifică în funcție de greutatea coletului (cantitatea cărților). 
Livrăm cartea în toate țările lumii.

Prin comandarea cărții sunteți de acord cu prelucrarea datelor personale transmise, conform GDPR.

Pentru comenzile de peste 200 lei livrarea este GRATUITĂ. Gratuitatea este valabilă pentru livrările făcute în România.