Descriere:

 Stil: Cercetare

Categorie: Monografie

Pagini: 813 (două volume)

Preț: 90 lei

O istorie a Exilului Legionar

Șansa și perseverența m-au făcut să pot studia toată colecția de reviste “Țara și Exilul”, să pot citi de mai multe ori toate articolele. Este o datorie de onoare să prezint concret, pe documente și arhivă, o istorie a exilului legionar cunoscând de aproape ce a însemnat valoarea umană a celor din exil, importanța luptei lor anticomuniste pentru neamul românesc și mai ales suferința deosebită a exilaților români de a fi departe de familie, de țară, și care au lăcrimat pentru tot ce este românesc.

Cercetarea, studierea și scrierea acestei cărți a fost un proces destul de anevoios, pentru că respectând pe cât posibil structura unei monografii am parcurs integral toate numerele publicației, articol cu articol, an de an, adăugând un mic comentariu la fiecare referitor la titlul și conținutul articolului. Multe subiecte, fapte, întâmplări din articolele monografiei vor surprinde prin realismul lor și adevăruri care pot deranja anumite instituții sau idei preconcepute.

Comandă prin email la comenzi@coltulnationalist.com

Pentru comenzi telefonice apelați 0749887376 , între orele 09:00 – 17:00, de luni până sâmbătă.

Plata se face prin ramburs, la primirea coletului.

Taxe pentru Poşta Română:

Se percepe o taxă pentru livrare colet de 17.00 lei pentru o carte. Prețul se modifică în funcție de greutatea coletului (cantitatea cărților). 
Livrăm cartea în toate țările lumii.

Prin comandarea cărții sunteți de acord cu prelucrarea datelor personale transmise, conform GDPR.

Pentru comenzile de peste 200 lei livrarea este GRATUITĂ. Gratuitatea este valabilă pentru livrările făcute în România.