Descriere:

 Stil:  Lucrare Științifică

Categorie: Revizionism Istoric

Pagini: 808

Preț: 235 lei

STOC EPUIZAT

Holocaustul Gogorița Diabolică – Extorcarea de “Bani de Holocaust” Volumul I – 2015

„Dar, dacă „nu există subiect care să nu poate fi discutat în istorie –  cu excepția holocaustului –”, atunci înseamnă, o dată mai evident, că acestă exceptare de la cercetare și, eventual, negarea holocaustului constituie încă o dovadă că dogma „holocaustului unic” – redenumit „Shoah” (Șoah) ca să-i dea un pedigreu „ebraic”, deși un „popor ebreu” nu a existat niciodată! – este absolut falsă și condamnabilă: holocaustul este o diabolică gogoriță, cei care au încasat bani trebuie băgați la pușcărie pe viață pentru extorcare de bani prin fals intelectual, uz de fals și înșelăciune în formă continuată, iar banii trebuie recuperați și restituiți.

Dacă dintre toate temele de istorie doar problema holocaustului este exceptată de la analiză și de la critică, atunci înseamnă că exceptarea este criminală, deoarece prin această interdicție se intenționează ascunderea Abominabilului. Gerhard Menuhin, nepotul marelui rabin Moshe Menuhin, susține că „holocaustul este cea mai mare minciună din historia lumii”. Eu demonstrez aici că este cea mai mare escrocherie din Istoria Universală   

Comandă prin email la comenzi@coltulnationalist.com

Pentru comenzi telefonice apelați 0749887376 , între orele 09:00 – 17:00, de luni până sâmbătă.

Plata se face prin ramburs, la primirea coletului.

Taxe pentru Poşta Română:

Se percepe o taxă pentru livrare colet de 17.00 lei pentru o carte. Prețul se modifică în funcție de greutatea coletului (cantitatea cărților). 
Livrăm cartea în toate țările lumii.

Prin comandarea cărții sunteți de acord cu prelucrarea datelor personale transmise, conform GDPR.

Pentru comenzile de peste 200 lei livrarea este GRATUITĂ. Gratuitatea este valabilă pentru livrările făcute în România.

coltulnationalist.com Toate drepturile rezervate.

Close Menu