Comentarii, recenzii, impresii.

Discuțiile libere și polemicile constructive sunt încurajate!

This Post Has 13 Comments

 1. Mihai

  Acestă rubrică este o idee foarte bună!

 2. Anda

  Am comandat mai multe cărți de la dvs. și chiar dacă nu le-am parcurs pe toate, am văzut lucruri bizare în cuprinzul unora. De exemplu ” Titulescu- ministrul dușmanului” Cum adică? Reamintesc faptul că Titulescu a avut o contribuție decisivă la acceptarea internațională a punctului de vedere românesc cu privire la problema „optanților” maghiari, ridicată de Budapesta, precum că România ar fi discriminat la reforma agrară din 1921 pe marii proprietari (moșieri) maghiari transilvani. Titulescu a combătut reproșul guvernului maghiar, demonstrând clar corectitudinea efectuării reformei respective de către București.

  1. dacul

   Anda, dacă nu le-ai parcurs de ce le critici? Caută și vei afla că domnul Sturdza îl numește pe tovarașu Titulescu ministrul dușmanului pentru că, printre altele, în timpul vizitei lui Goring în România, acesta i-a făcut o ofertă lui Titulescu, anume i-a promis că Germania va garanta frontierele României Mari. Ce a vrut la schimb? Ca România să se apere în caz de un atac. Această propunere a fost tăinuită de Titulescu, dar cunoscută în cercurile diplomatice interne. Evident, dacă Titulescu n-ar fi tăinuit propunerea, nu s-ar fi ajuns la arbitrajul de la Viena și n-am fi pierdut atâta teritoriu, de aceea în cartea sa, Sturdza il numește “ministru dușmanului”.

 3. adrian45

  De câte ori am cătat cartea lui Garaudy pe la anticariate, făra succes, și ce bucurie pe mine s-o văd aci!

 4. mariana pop

  E legal sa vindeti cartea lui Vasile Zarnescu daca a fost trimis in judecata pentru ea??

  1. Colțul Naționalist

   Este legal, nu există nici o sentință judecătorească ce interzice comercializarea cărții. Dreptul la liberă exprimare este un drept constituțional, nici o publicație nu poate fi suprimată. Motivele pentru care cartea nu este disponibilă în alte locuri ține de presiuni politice și lașitate.

  2. Nicolaie

   Vreau aceasta carte. Ce lege imi poate interzice sda o cumpar?

 5. Trubadurul

  incredibil codul lui lucifer

 6. Adrian Ady

  Slavã Domnului pentru aceastã librãrie!

 7. Radu Enache

  Doresc să vă mulțumesc pt. promptitudinea cu care ați onorat comanda. Cărțile acestea îmi vor face o vacanță împlinită pe litoralul românesc. Doamne ajută!

  1. Colțul Naționalist

   Lectură plăcută și o vacanță liniștită! Doamne ajută!

 8. Cristian

  MULȚUMESC MULT PENTRU CĂ AVEȚI CURAJUL SĂ VINDEȚI CARTEA HOLOCAUSTUL GOGORIȚA DIABOLICĂ!! Domnul Zărnescu a spus adevărul, a scris adevărul în carte și pentru asta este PRIGONIT în “Justiție” pentru DELICT DE GÂNDIRE! Ar trebui să cumpărăm toți cartea să le facem în ciudă la tiranii și inchizitorii de astăzi! NU NE POT ARESTA PE TOȚI!!!!!!

 9. Claudiu

  Nimic nu este întâmplător, am găsit acest site citind un articol de pe site ul justițiarul.ro , de abia astept să strâng oleacă de bani sa pot comandă toate cărțile din librăria dumneavoastră.
  Vă veni TIMPUL când libertatea gândurilor va fi oprimată, prin noi tehnologii si vreau sa imi educ de pe acum fetița cu noile valori românești.

Leave a Reply