Descriere:

 Stil: Eseu

Categorie: Istorie

Pagini: 367

Preț: 25 lei

TRANSILVANIA

Invincibile Argumentum

Coerența si unitatea acestui spațiu, atât de evidentă din punct de vedere geografic, a cunoscut, din zorii istoriei umanității și până azi, o confirmare, o recunoaștere, din partea omului. Popularea acestui spațiu, în datele certe ale istoriei, a fost întotdeauna asigurată de o masă omogenă etnic, unitară sau tinzând spre o asemenea unitate, corolar al celei geografice.
O unitate din punct de vedere etnic, lingvistic, politic, economic, cultural etc. a fost dintotdeauna asigurată acestui spațiu: de către geto-daci mai întâi, de către daco-romani, apoi de către români. Alte neamuri care s-au mai așezat în acest spațiu nu au reușit să se întemeieze decât ca enclave. Singuri românii trăiesc în acest teritoriu într-o dispunere continuă de așezări umane, care acoperă de la un capăt la altul întreg teritoriulc arpato-dunărean. Astfel că înainte de orice este evidentă oricui continuitatea românilor, și numai a românilor, în nordul Dunării, în Dacia de odinioară, în România de azi. O continuitate pe orizontala spațiului geografic!

Comandă prin email la comenzi@coltulnationalist.com

Pentru comenzi telefonice apelați 0749887376 , între orele 09:00 – 17:00, de luni până sâmbătă.

Plata se face prin ramburs, la primirea coletului.

Taxe pentru Poşta Română:

Se percepe o taxă pentru livrare colet de 17.00 lei pentru o carte. Prețul se modifică în funcție de greutatea coletului (cantitatea cărților). 
Livrăm cartea în toate țările lumii.

Prin comandarea cărții sunteți de acord cu prelucrarea datelor personale transmise, conform GDPR.

Pentru comenzile de peste 200 lei livrarea este GRATUITĂ. Gratuitatea este valabilă pentru livrările făcute în România.