Descriere:

 Stil: Eseu

Categorie: Istorie

Pagini: 198

Pret: 25 lei

Israelul, ca stat evreu, constituie un pericol nu numai pentru el si locuitorii săi, ci și pentru toți evreii și toate popoarele din Orientul Mijlociu. Ba chiar și din afara acestei zone…”

Prin aceste cuvinte, Israël Shahak,  un evreu israelian născut în Polonia, internat apoi în lagărul de concentrare Bergen-Belsen și statornicit în Israel de peste 40 de ani, începe un studiu deranjant și provocator asupra extinderii influenței exercitate asupra statului Israel de ortodocși religioși ale căror porniri exclusiviste pot deveni nimicitoare.

În timp ce fundamentalismul musulman este combătut în întregul Occident, fundamentalismul iudaic își urmează drumul fără ca nimeni să-i remarce existența. Iudaismul clasic este folosit pentru a justifica politica Israeliană care a devenit atât de rasistă, totalitară și xenofobă,  cât nu s-a dovedit antisemitismul în cele mai rele dintre excesele sale.

Nicăieri nu apare mai clar acest lucru decât în atitudinea evreilor față de neevreii din Israel și din Orientul Mijlociu. Sprijinindu-se pe studiul Talmudului și al legilor rabinice, Shahak susține că  rădăcinile șovinismului iudeu și ale fanatismului religios trebuie înțelese înainte de a fi prea târziu (…).

Pentru comenzi telefonice apelați 0753455132 , între orele 09:00 – 17:00, de luni până sâmbătă.

Pentru a comanda prin email trimite un mesaj la  comenzi@coltulnationalist.com

Plata se face prin ramburs, la primirea coletului.

Taxe pentru Poşta Română:

Se percepe o taxă pentru livrare colet de 17.00 lei pentru o carte. Prețul se modifică în funcție de greutatea coletului (cantitatea cărților). 
Livrăm cartea în toate țările lumii.

Prin comandarea cărții sunteți de acord cu prelucrarea datelor personale transmise, conform GDPR.

Pentru comenzile de peste 200 lei livrarea este GRATUITĂ. Gratuitatea este valabilă pentru livrările făcute în România.