Descriere:

Stil: volum documentar

Categorie: istorie

Pagini: 332

Preț: 40 lei

Un volum de documente − selectate cu acribie − la fel de incitant si de necesar ca si celelalte volume din Literatura in totalitarism.

In 1954 − anul „gloriosului deceniu”, chestiunea centrala − ilustrata prin numeroase decupaje din presa culturala a momentului − este dezbaterea in jurul conceptului de „valorificare a mostenirii literare”. Sunt invocate in acest „dosar” tematic mai multe nume mari ale literaturii interbelice, intre care Mihail Sadoveanu, Camil Petrescu, Cezar Petrescu, Tudor Arghezi, G. Calinescu, Lucian Blaga, Al. Philippide. Se deschide foarte timid calea catre redescoperirea si valorificarea selectiva si orientata ideologic a unor autori pusi la index precum Arghezi sau Blaga. Sunt de retinut, de asemenea, ecourile contradictorii starnite de aparitia, cu un an inainte, a romanului Bietul Ioanide. Un volum de documente- selectate cu acribie- la fel de incitant si de necesar ca si celelalte volume din Literatura in totalitarism.

Pentru comenzi telefonice apelați 0749887376 , între orele 09:00 – 17:00, de luni până sâmbătă.

Pentru a comanda prin email trimite un mesaj la  comenzi@coltulnationalist.com

Plata se face prin ramburs, la primirea coletului.

Taxe pentru Poşta Română:

Se percepe o taxă pentru livrare colet de 17.00 lei pentru o carte. Prețul se modifică în funcție de greutatea coletului (cantitatea cărților). 
Livrăm cartea în toate țările lumii.

Prin comandarea cărții sunteți de acord cu prelucrarea datelor personale transmise, conform GDPR.

Pentru comenzile de peste 200 lei livrarea este GRATUITĂ. Gratuitatea este valabilă pentru livrările făcute în România.