Descriere:

 Stil: Album

Categorie: Restituire

Pagini: 70

Preț: 20 lei

Tabăra de Muncă

Ediție facsimil după cea din 1946

Am readus la lumina zilei un important document al uneia din marile activități ale Mișcării Legionare: Taberele de Muncă. Albumul original a fost realizat în anul 1936 și este prefațat chiar de autorul lui, Mihai Polihroniade, intelectual de clasă, ucis în anul 1939.

Dar de ce este important acest album? Pentru că el arată prin fotografii neconstestabile freamătul creator ce pusese stăpânire pe tineretul român, de orice condiție, dintre cele două războaie. Acel tineret vroia să arate poporului său că numai prin muncă cinstită și neinteresată, țara va putea deveni o țară modernă, bogată, admirată și cinstită de celelalte popoare ale lumii. Acest elan creator, această abnegație, această dorință de educație sănătoasă și de ridicare a maselor românești la o viață mai bună, au fost înăbușite însă de un politicianism național, miop și fără de lege, înăbușire realizată prin crime oribile.

Comandă prin email la comenzi@coltulnationalist.com

Pentru comenzi telefonice apelați 0749887376 , între orele 09:00 – 17:00, de luni până sâmbătă.

Plata se face prin ramburs, la primirea coletului.

Taxe pentru Poşta Română:

Se percepe o taxă pentru livrare colet de 17.00 lei pentru o carte. Prețul se modifică în funcție de greutatea coletului (cantitatea cărților). 
Livrăm cartea în toate țările lumii.

Prin comandarea cărții sunteți de acord cu prelucrarea datelor personale transmise, conform GDPR.

Pentru comenzile de peste 200 lei livrarea este GRATUITĂ. Gratuitatea este valabilă pentru livrările făcute în România.